Kvarter Växeln

Bild

I kvarteret Växeln erbjuder vi ett bekvämt boende med nära till det mesta.

Bostäder

Mitt i Kirunas nya centrum, intill Aurora kultur och kongress, ligger kvarter Växlen med 68 nyproducerade bostäder fördelade på två byggnader med fyra respektive fem våningar. Lägenheterna är i storlek 1-3 rum och kök där alla lägenheter har fransk balkong, balkong eller uteplats. I de större lägenheterna ingår separat tvättmaskin och torktumlare. I de mindre lägenheterna ingår kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I byggnaderna finns hiss i trapphusen samt lägenhetsförråd på vinden. I varje huskropp finns samlingslokal för gemensamma träffar med grannar eller privata tillställningar såsom kalas.

Seniorbostäder

38 av lägenheterna i kvarter Växeln (placerade i samma huskropp) är seniorbostäder, vilket är vanliga lägenheter som riktar sig till personer som är 70 år eller äldre.

Kvarter Växeln stod klart för inflyttning hösten 2023.

Service

I kvarter Växeln bor du granne med butiker, restauranger och service med närhet till stadshus, Aurora kultur och kongress och hotell.

På kvarterets innergård har du tillgång till tvättstuga och bastu. På innergården finns även umgängesytor med sittplatser.

I varje kvarter finns möjlighet att hyra bilplats med motorvärmare eller i carport .

Gironet fiber finns indraget i lägenheterna.

För att komma i kontakt med vår kvartersvärd i området hör av dig till vår kundservice.

Upplev kvarter Växeln

Via bostadsväljaren och 3D-visualiseringar kan du bekanta dig med kvarteret. I bostadsväljaren kan du ser var i husen lägenheterna är placerade och kan få information om storlek, antal rum och hyra. Via 3D-visualiseringarna kan du titta närmare på fast inredning, ytskikt, tänkbar möblering och hur utsikten kan se ut. Ta en rundvandring på innergården eller i en tvåa via länkarna nedan.

Senast uppdaterad •
Fråga oss!