Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Bo hos Kirunabostäder

Per- Anders

Foto: Fredric Alm

Att bo i hyresrätt ger dig tid till annat än att äga och sköta en bostad själv. Det är bara att flytta in.

Det finns många fördelar med att bo i hyresrätt istället för att köpa en lägenhet. Du slipper oroa dig för att räntan på bolånet ska gå upp eller bopriserna ner, och du behöver varken banklån eller kontantinsats. Du vet precis vilken månadsavgift du får och du får hjälp när du behöver det.

Trygghet och service

Som fastighetsägare har vi ett stort ansvar för ditt boende och du som hyresgäst kan hjälpa till att göra boendet säkrare för dig själv och dina grannar. Det är viktigt att du har en hemförsäkring ifall olyckan skulle vara framme. Genom hemförsäkringen får du ett bra skydd för dina ägodelar i hemmet. Försäkringen täcker även kostnader för skador som du kan bli ersättningsskyldig för exempelvis om tvättmaskinen börjar läcka och vatten skadar lägenheten.

Det är mycket praktiskt som ska fungera kring boendet. Till oss kan du vända dig dygnet runt om du blir störd eller om något akut problem skulle inträffa.

Bekvämlighet

Det är bekvämt och problemfritt att bo i hyresrätt. Du betalar för boendet och får underhåll, reparationer och service på köpet. Vi kommer hem till dig och fixar läckande kranar, krånglande spisar, trasiga frysar och annat som gått sönder i bostaden och behöver repareras eller bytas ut mot nytt. Det gör att du slipper plötsliga räkningar, under förutsättning att du inte själv har orsakat skadan förstås.

Vi sköter också om den gemensamma boendemiljön - skottar snö, klipper gräs, rensar rabatter och städar trappor. Medan vi sköter gårdar och byggnader får du som hyresgäst mer tid åt livet. Som att leka med barnen, umgås med vänner, promenera i naturen, idrotta, läsa eller bara vara.

Bättre tillsammans

Vi vill att du och dina grannar ska trivas i lägenheten, på gården och med oss som arbetar på Kirunabostäder. Våra kvartersvärdar och fastighetsskötare finns nära dig med ett handtag eller ett gott råd för ett enkelt och trivsamt boende.

För att möta dagens och framtidens utmaningar lyssnar vi på dig som hyresgäst, för du är viktigast för oss. Vi är bättre tillsammans.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!