Kvarter 1

Bild

I Kirunas nya centrum får du ett bekvämt boende med nära till det mesta.

Bostäder

I Kvarter 1 har Kirunabostäder 62 nya lägenheter i storlek 1-4 rum och kök. Kvarteret, som blev klart för inflyttning sommaren 2021, ligger placerat intill Stadshustorget mitt i Kirunas nya centrum.

Balkongerna i kvarteret är inglasade och de större lägenheter är utrustade med diskmaskin. Samtliga lägenheter är förberedda för tvättmaskin och torktumlare.

Service

I nya centrum bor du granne med stadshus, Aurora kultur och kongress och hotell med närhet till butiker, restauranger och nöjen.

I fastigheterna har du tillgång till tvättstuga, bastu och samlingslokal. På den bilfria innergården finns gemensamhetsytor och lekutrustning.

På markparkeringen intill Kvarter 1 finns möjlighet att hyra bilplats i garage, carport, motorvärmare eller laddstolpe.

Gironet fiber finns indraget i lägenheterna.

För att komma i kontakt med vår kvartersvärd i området hör av dig till vår kundservice.


Vi flyttar in i Kvarter 1

I filmerna nedan kan du bekanta dig med Kvarter 1, se lägenhetsvyer, trapphus, bilparkering och cykelförråd, tvättstuga, samlingslokal samt bastu och relax i Kvarter 1.

Lägenhet

Lägenheterna i Kvarter 1 är i storlekarna 1-4 rum och kök. Balkongerna är inglasade och samtliga lägenheter är utrustade med diskmaskin samt förberedda för tvättmaskin och torktumlare.

Trapphus

I trapphusen i Kvarter 1 finns hiss, elektroniska postboxar och bokningstavla där du kan boka tvättstuga, bastu och samlingslokal.

 

Tvättstuga

I Kvarter 1 finns två tvättstugor som bokas med tagg via bokningstavla i trapphuset, via app eller webbsida.

Bastu och relax

Det finns två bastur att boka i Kvarter 1. Bastu bokas med tagg via bokningstavla i trapphuset, via app eller webbsida.

Samlingslokal

I Kvarter 1 finns en samlingslokal som hyresgäster i kvarteret har möjlighet boka för exempelvis kalas. Samlingslokalen rymmer sällskap på max 60 personer och är utrustad med kök samt bord och stolar.

Bilplatser och cykelförråd

Bilplatser med garage, carportar, motorvärmare, laddstolpar och besöksparkeringar finns på parkeringsytan intill Kvarter 1. Cyklar ska förvaras i cykelgaraget vid bilparkeringen.

 

Senast uppdaterad •
Fråga oss!