Lombolo backe

Tallplan1

På Lombolo bor du familjevänligt i öppna gårdsmiljöer med närhet till elljusspår och handelsområde.

Bostäder

Lombolo backe består av Björkplan och Tallplan som ligger på cirka 20 minuters promenadavstånd från nya centrum. Fastigheterna i området är byggda på 1970-talet och här har Kirunabostäder cirka 360 lägenheter. Lägenheterna är i storlek 1-4 rum och kök, alla med balkong. På vindsplan finns lägenheter med 1 rum och kök samt förrådsutrymmen. Gårdarna i området har öppna ytor med lekplats i mitten.

Allergihus Tallplan 6 D-E

Lägenheterna på Tallplan 6 D-E är till förmån för dig som är allergiker. I huset är det inte är tillåtet att ha pälsdjur eller fåglar, varken i lägenheten eller i de allmänna utrymmena. Rökning är inte heller tillåtet i huset, på balkong/uteplats eller i direkt anslutning till entréer.

Service

På Lombolo backe bor du nära naturen, skoterled, skidspår, ridstall och idrottsanläggning, med goda bussförbindelser till och från området. På gångavstånd från området finns ett handelsområde med matbutiker, köpcentrum och vårdcentral. Förskola finns i bostadsområdet och grundskolan Nya Raketskolan ligger på cirka 15-20 minuters promenadavstånd.

Det finns fristående tvättstugor i området och ofta möjlighet att hyra motorvärmare och även varm- eller kallgarage.

För att komma i kontakt med vår kvartersvärd i området hör av dig till vår kundservice.


Björkplan 6

Björkplan 6

Senast uppdaterad •
Fråga oss!