Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Nya områden

Bild

Våra bostadsområden i nya stadskärnan kännetecknas av både naturnära områden och mitt i city-känsla. Vilket passar dig bäst?

Gamla skjutbanan

Ett nytt område växer fram intill Kurravaaravägen där gamla skjutbanan tidigare låg. Här har Kirunabostäder två nya flerbostadshus med totalt 68 nya lägenheter. Det här blir ett barnvänligt område där skidspår, skoterleder, förskola och skola finns lättillgängligt. Till nya centrum är det promenadavstånd.

I kvarteret finns bastu samt möjlighet att hyra motorvärmare, carport eller garageplats.

Kvarter 1

Kvarter 1 i Kirunas nya stadskärna gränsar i söder till Malmvägen och i nordöst mot Kirunas stadsliv. Här bor du granne med nya stadshuset, kulturhuset och får nära till butiker, restauranger och nöjen.

I fastigheten har du tillgång till tvättstuga, bastu, samlingslokal och en bilfri innergård. Det finns möjlighet att hyra garage, carport eller motorvärmare i området.

Kvarter 7-9

I kvarter 7-9 bor du ovanför butiker, restauranger och service i de tre handelskvarteren med närhet till stadshus, Aurora kultur och kongress och hotell.

I fastigheterna har du tillgång till tvättstuga och bastu. På de gemensamma innergårdarna finns växthus för egen odling, lekutrustning och gräsytor samt sittplatser.

I varje kvarter finns möjlighet att hyra bilplats i underjordsgarage.

Kvarter Växeln

I kvarter Växeln bor du granne med butiker, restauranger och service med närhet till stadshus, Aurora kultur och kongress och hotell.

På kvarterets innergård har du tillgång till tvättstuga och bastu, här finns även umgängesytor med sittplatser.

I varje kvarter finns möjlighet att hyra bilplats med motorvärmare eller i carport .

 

Senast uppdaterad •
Fråga oss!