Logotyp för Kiruna C i svart färg

Stängt

Lokala handelns dag - Kiruna C

Lokala handelns dag

Lördag 29/4 är det Lokala handelns dag. En årligt återkommande dag som infaller sista lördagen i april för att visa extra uppskattning till den lokala handeln. Tack vare våra lokala handlare och alla ni som väljer att besöka våra handelskvarter får vi ett levande centrum. 

Butikserbjudanden och aktiviteter 29/4

Djungelstugan
Konstutställning med Kimberley Kitti mellan 10 - 15. "Möt djuren i djungeln"

Enchanté inredning & design
Uppge "Lokala handelns dag" för att få 10% på ett köp i butiken 29/4.

Hemtex
Sommartäcken till bra priser. Påslakanset Bäckebölja 50%. Gäller utvalda produkter. Gäller ord.pris. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hälsokraft
Provsmakning i butiken!

Kiruna bokhandel
Världsbokvecka med erbjudanden t.o.m. 29/4 Quiz för barn mellan 9-12 år där du kan vinna en bok till ett värde av 200 kr. Hemliga bokpaket för 100 kr/st. Pixiböcker för 5 kr/st (ord. 16 kr).

Kvadrat
Utlottning av ett hemligt paket bland alla kunder. Dessutom lite provsmakning av smått och gott från butiken.

Sven Hörnell
Nyheter inkommit! Silver, tennarmband, trävaror med mera. Du hittar oss i Sjuan. Välkommen!

Handla lokalt - vinn presentkort

I samband med Lokala handels dag vill vi visa vår tacksamhet till er som handlar lokalt och lottar ut 4 stycken presentkort på 400 kronor. 

Hur går det till?
Om ditt betalkort är anslutet till Cityplay och du handlar för minst 300 kronor under perioden 27-29/4 i en butik i Kiruna C, som också är ansluten till Cityplay, är du med i utlottningen. Du ser vilka butiker som är anslutna under den lilla butikssymbolen längst till höger i appen. Här kan du ladda ner och läsa mer om Cityplay Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hur gör jag för att ansluta mitt betalkort?
1. Gå till Min profil
2. Tryck på Välj bank
3. Välj bank och logga in med Bank ID
Det går bra att ansluta flera banker till Cityplay. För att lägga till en ny bank följer du samma instruktioner som ovan.

Vad händer sen?
Vi lottar ut fyra vinnare  under vecka 18 och kontaktar dem personligen.

Villkor
Du behöver vara 18 år och bosatt i Sverige för att kunna delta i tävlingen. Är du under 18 år behöver du genomföra tävlingen tillsammans med målsman eller annan vuxen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnare. Vinnaren utses genom lotteri och meddelat vinstbeslut kan inte överklagas. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd eller administrerad av Meta.  Köpet ska ha gjorts i Kiruna C under perioden 27-29/4 men eftersom transaktionen kan ske senare kommer ett visst tidsspann att räknas in.

Tävlingsdatum
Tävlingens startdatum: Torsdag 27/4 08:00
Tävlingens slutdatum: Lördag 29/4 15:00

Vi ses på stan!

Senast uppdaterad •