Logotyp för Kiruna C i svart färg

Stängt

Upplevelsen i centrum

Kiruna C är en plats som växer och förändras. En plats där möten över generations- och kulturgränser skapar sammanhang, gemenskap och fyller platsen med liv. Och tilllsammans skapar vi förutsättningar för en trygg och levande mötesplats.

Kom som du är - vem du än är

Kiruna C är en plats som präglas av ett inkluderande och familjärt förhållningssätt. Här kan du vara trygg i vetskapen att du passar in, precis som du är. Det vill säga att det är lika okej att stövla in med storkängorna efter en vandrig som att trippa in i finskorna mellan konferenspassen.

Vi är stolta över vår historia - och framtiden som finns här

Även om vi som handelskvarter inte funnits så länge så är vi stolta över Kirunas unika historia - och över framtidens Kiruna som formar sig i detta nu. Våra traditioner, det lokala hantverket, vildmarken runt hörnet, entreprenörsandan, den starka industrin - allt detta är en del av vårt dna och det vill vi lyfta fram. Vi vill hylla Kiruna i allt vi gör.

Vi är möjliggörare

Samtidigt som vi är stolta över vår historia är vi alltid nyfikna på vad som lurar runt hörnet. Förändring och framåtrörelse är viktigt och vi är öppna för nya möjligheter och idéer. Vi hoppas på att kunna vara en förnyande kraft som tänker kreativt och ger utrymme för lokal handlingskraft och nya initiativ.

Läs mer om galleriorna Sjuan, Åttan och Nian.