MQ Marqet öppnar i Kiruna C

Den 25 april klockan 11.00 slår MQ Marqet upp dörrarna till sin butik i galleria Sjuan. Ett välkommet komplement till ett redan starkt konfektionsutbud i Kiruna C.

Butiken är inredd med MQ:s nya butikskoncept, vilket andas skandinavisk och tidlös design där fokus är inspiration över tid.

- Det är en imponerande utveckling som sker i Kiruna och staden visar en enorm framtidstro. Jag ser med stor tillförsikt fram emot vår nyetablering och är övertygad om att vårt erbjudande med noga utvalda varumärken kompletterar ett redan starkt och intressant utbud i nya stadskärnan. Vi har dessutom i dagsläget ett stort antal kunder som handlar på MQ.se i Kiruna med omnejd, vilka vi nu dessutom får glädjen att välkomna genom vår fysiska butik, säger Ingvar Larsson VD MQ Marqet.

MQ erbjuder ett noga utvalt sortiment med varumärken för både dam och herr samt ett stort utbud av tjänster såsom second hand, skrädderi, personal shopper och Sneakerstvätten i alla 90 butiker. Kedjan ämnar att alltid inspirera kunden till en långsiktig och smart garderob med plagg i tidlös design och hög kvalitet.

- Vi välkomnar MQ Marqet till Kirunas handelskvarter. Det känns otroligt roligt att vi får fylla kvarteren och förstärka erbjudandet i centrum för både Kirunabor och övriga besökare, säger Amanda Stålnacke, marknadschef, Kirunabostäder.

 

Senast uppdaterad •
Fråga oss!