Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Sportbarkedjan Allstar öppnar i Kiruna C

Bild

Nu är det klart att sportbaren Allstar etablerar sig i Kiruna centrum.

Den som väntar på något gott kan se fram emot 2024 då sportbaren Allstar slår upp portarna i kvarter 9 i Kirunas nya centrum. Restaurangkedjan med lokala franchisetagare kommer att servera Kirunabor och övriga gäster en meny med rätter från det amerikanska steakhouse-köket med allt från klassiska hamburgare och maffiga stekar till fräscha sallader i kombination med sportevenemang på storbildsskärm.

- En sportbar i Kiruna har länge varit efterfrågad av Kirunaborna och det har också varit vårt mål att etablera oss där. Nu tycker vi att vi både har hittat rätt restaurangläge och rätt franchisetagare. Vi har under en längre tid fört en bra och positiv dialog med Kirunabostäder samt LKAB och vi är glada att de varit så pass tålmodiga med oss så att vi verkligen kunnat hitta det vi sökt. Vi är övertygade om att Kiruna behöver en sportbar med en meny som passar för kompisgänget, barnfamiljen men även för en representativ företagsmiddag säger Mikael Johansson, VD för Allstar Trademark.

– Vi är väldigt nöjda med att äntligen ha gått i mål med fastighetsägare och Allstar Trademark. Nu börjar det roliga med att sätta projekteringen till 100 procent och se förvandlingen från en rå lokal till en snygg restaurang med ett utbud som passar alla. Vi kommer lägga ned själ, hjärta och extremt mycket arbete med att göra detta till en uppskattad restaurang för hela Kiruna, säger franchisetagarna för Allstar i Kiruna, Mikael Karlsson, Patrik Johansson och Mats Pettersson

– Vi ser verkligen fram emot Allstars nyetablering i handelskvarteren. Det förstärker nuvarande restaurangutbud i centrum och ger ytterligare ett kök med ett koncept som passar både Kirunabor och övriga besökare, säger Amanda Stålnacke, marknadschef, Kirunabostäder.

För ytterligare upplysningar:
Kirunabostäder: Amanda Stålnacke, marknadschef, amanda.stalnacke@kirunabostader.se
Allstar: Mikael Johansson, vd Allstar Trademark, mikael@allstarbar.se

 

Senast uppdaterad •
Fråga oss!