Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Kirunabostäder välkomnar North Gate Accounting till nya centrum

Bild

Nu står det klart att den Malmfältsbaserade redovisningsbyrån North Gate Accounting kan flytta in till sitt nya kontor i nya Kiruna centrum under september månad. North Gate har varit med i utformningen av lokalerna som bland annat anpassats för fler
medarbetare samt fysiska och digitala möten.

Översikt kvarter 8 Kiruna centrum

North Gate Accounting förbereder flytt till kontor i kvarter 8 i nya centrum.

North Gate Accounting är en redovisningsbyrå som länge har stöttat företagen i och kring malmfälten med ekonomiska tjänster och rådgivning. Sedan 2019 görs det i helt egen regi, efter att Tore Raattamaa, North Gate, förvärvat Aspias verksamhet. I samband med den pågående samhällsomvandlingen i Kiruna ska byrån flytta till ett helt nytt kontor i kvarter 8 i nya centrum. Flytten beräknas ske i mitten av september.

- Det känns väldigt roligt att flytten snart ska ske, särskilt då processen pågått under många år. I de nya lokalerna har vi fokuserat på att skapa effektiva arbetsytor för att över tid kunna öka antalet medarbetare och möta den höga efterfrågan som finns bland företagen i Malmfälten och Tornedalen. Här kommer vi ha bästa tänkbara förutsättningar till att fortsätta utveckla vårt erbjudande, berättar Tore Raattamaa,
delägare och kontorschef på North Gate.

North Gate har varit med sedan planeringsfasen och har fört samtal med byggherren LKAB och hyresvärden Kirunabostäder om hur kontorslokalerna ska utformas. Det har varit ett särskilt fokus på mötesrummen, som ska fungera för både fysiska och digitala möten.

- Det finns ingenting som slår det personliga mötet. Men efter pandemin, där alla både fick tänka om och ställa om, insåg vi värdet av bra infrastruktur för digitala möten och arbetssätt, säger Tore Raattamaa.

Det nya kontoret är beläget på första våningen på Malmvägen 9A och är drygt 200 kvadratmeter stort. Fastigheten ägs och förvaltas av Kirunabostäder.

- De har verkligen ett perfekt läge! Kontoret har nära till allt och är även det första du möts av när du kommer in i nya centrum. North Gate Accounting hyr sina nuvarande lokaler i en av Kirunabostäders fastigheter i gamla centrum och det är verkligen roligt att få välkomna dem ner till nya centrum, säger Amanda Stålnacke, marknadschef på
Kirunabostäder.

Senast uppdaterad •
Fråga oss!