Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Covid - Vad gäller nu?

Bild

För att undvika smittspridning återinför vi begränsningar för de åtgärder som innebär hembesök. Vi utför endast akuta åtgärder samt håller stängt våra kontor för besök.

Tyvärr har smittspridningen tagit farit i Sverige igen och till följd av det återgår Kirunabostäder till att begränsa hembesök hos hyresgäster och annan nära personkontakt. Detta som en extra säkerhetsåtgärd för att undvika smittspridning. Vi utför endast akuta åtgärder där felet kan utgöra risk för personskada eller skada på fastigheten. Beslutet gäller från och med 2021-12-08 fram till att nytt beslut fattas.

Vi kommer att fortsätta med påbörjade underhållsarbeten och använda skyddsutrustning. Om hyresgästen är sjuk får vi avvakta med underhållsarbetet.

Felanmälningar

Vi uppmanar dig att endast göra akuta felanmälningar som kan orsaka personskada eller skada på fastigheten. En akut felanmälan är t ex en vattenläcka, trasiga elledningar eller kyl/frys som inte fungerar.

Inbokade besök

För att undvika smittspridning har vi stängt för besök på bostadsförmedlingen och övriga kontor. Vi hjälper dig istället via vårt kundforum, telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se. För särskilda ärenden till exempel nyckeluthämning ber vi dig boka en besökstid. Om du vid inbokad besökstid är sjuk/har symptom ber vi dig att avboka tiden.

Välkommen att kontakta oss på:

Kundforum Länk till annan webbplats.

E-post: info@kirunabostader.se

Telefon: 0980-708 50

Tack för din hjälp och förståelse!

För mer information om covid-19 besök www.folkhalsomyndigheten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


Senast uppdaterad •
Fråga oss!