Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Ny plattform för bokning av släp- och husvagnsplats

Bild

Viktig information till dig som hyr släp- eller husvagnsplats via parkera.se.

Parkeringstillstånd för släp- och husvagnsplatser kommer att flyttas från parkera.se till Securitas digitala parkeringsplattform den 1 december 2021.

För att göra övergången från parkera.se så smidig som möjligt flyttar Securitas samtliga personuppgifter över till deras parkeringsplattform under november månad. Du som hyr släp- eller husvagnsplats kommer
därefter att erhålla ett avtalsmail som börjar gälla fr o m 1 december i år.

Avtalsmailet kommer skickas från: Securitas Sverige AB <no-reply@park46.se.

Ett avtalsmail skickas till samtliga och genom att ladda ner Securitas applikationen på Google Play eller Appstore får du tillgång till att se dina parkeringsavtal och mycket mer.

Några funktioner i Securitas applikationen.

• Kunna lägga in upp till 5 registreringsnummer på användare
• Välja betalningsmetod & ändra betalningsmetod
• Se fakturor
• Lägga till fler användare av ditt parkeringstillstånd.

Observera att Securitas har lagt in din e-postadress som betalningsmetod för att undvika faktureringsavgifter. Ni kan enkelt ändra detta i Securitas parkering applikationen eller när du får ditt avtalsmail.

Observera att din första faktura kommer vara på 2 månader och avse december samt januari.

Tänk på att du behöver lägga in ditt registreringsnummer när du får ditt avtalsmail. Behöver du lägga in ytterligare registreringsnummer gör du det i Securitas applikationen.

Saknar du mobilt bankid eller har övriga frågor går det alltid bra att kontakta Securitas på mail Parkering@securitas.se.

 

Senast uppdaterad •
Fråga oss!