Nu blir bilplatskön på Thulegården digital

Bild

Från och med den 3 maj digitaliserar vi bilplatskön på Thulegården.

I maj digitaliserar vi vår bilplatskö på Thulegården. Då kan du som hyresgäst söka och anmäla intresse på lediga bilplatser på webbsidan - precis som för lediga bostäder.

Från och med den 3 maj 2021 övergår den manuella kön för bilplatser på Thulegården till att bli digital. Du som sedan tidigare står i kö för motorvärmarplats, garage, carport eller skotergarage behåller din plats i kön, från det datum du registrerade dig i bilplatskön första gången. Skillnaden blir att vi inte kommer att dela ut några bilplatser manuellt utan alla lediga platser publiceras här på hemsidan. Du som sökande måste aktivt gå in på hemsidan för att söka och anmäla intresse på lediga bilplatser.

Aktivera användare

Om du sedan tidigare står i kö för bilplats men inte har någon användare hos oss, måste du aktivera din kötid genom att registrera dig på www.kirunabostader.se. För att behålla din plats i kön måste du sedan fortsättningsvis logga in på Mina sidor minst en gång om året.

Tilldelning av bilplatser

Våra lediga bilplatser tilldelas efter kötid. Du har endast en kötid oavsett motorvärmarplats, garage, carport eller skotergarage och när du tackar ja till en parkeringsplats nollas din kötid.

Frågor?

Om du har frågor eller behöver hjälp med att logga in på Mina sidor är du välkommen att kontakta bostadsförmedlingen på telefon 0980-708 50 knappval 2.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!