Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och övriga kontor stängt för besök.

Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och övriga kontor stängt för besök.

Lokaler i nya Kiruna centrum

Bild

Stadsomvandlingen påverkar stora delar av Kirunas nuvarande centrumkärna och dess handelslokaler. Kirunabostäder kommer att stå som ägare och förvaltare till flertalet fastigheter i Kirunas nya stadskärna, där vi kommer hyra ut lokaler för kontor, butiker, restauranger och kaféer.

I stadsomvandlingen har Kirunabostäder tagit rollen som den ledande aktören för handelslokaler i Kirunas nya stadskärna. Vi kommer att finnas med i alla stadier i utveckling av vårt nya centrum. Vi planerar och projekterar, för att sedan stå som ägare och sköta uthyrning och drift av en större del av de kommersiella lokalerna i centrum.

Kvarter 1

På kvarter 1 i nya stadskärnan bygger Kirunabostäder bostäder, kontor och kommersiella lokaler med planerad inflyttning våren 2021.

Kvarter 7-9

På kvarter 7, 8 och 9 i Kirunas nya centrum bygger LKAB ersättningshus till Kirunabostäder. Kvarteren kommer att innehålla bostäder och ett 50-tal butikslokaler, men också kaféer, kontor, restauranger och annan service mitt i nya centrum.


Är du intresserad av att etablera din verksamhet i nya Kiruna? Kontakta marknadschef Amanda Stålnacke på telefon 0980-708 33 eller amanda.stalnacke@kirunabostader.se.


Senast uppdaterad •