Logotyp för Kiruna C i svart färg

Öppet idag butiker 10:00 - 18:00 • Coop 8:00 - 21:00

Cityplay - Kiruna C

Presentkort till privatperson

Vet du inte vad du ska köpa i julklapp till dina nära och kära? Köp ett lokalt presentkort! Ladda med valfri summa och låt dem välja själva bland våra över 85 anslutna företag här i Kiruna.

SÅHÄR FUNGERAR DET:
1. Klicka här för att köpa presentkortet som privatperson, t.e.x. i gåva! Länk till annan webbplats.
2. CityPlay skickar ut presentkortskod(erna) som sedan aktiveras via en unik länk.
3. Den som fått presentkortet löser in koden själv och betalar med mobilen!

Vad kostar det? Summan på presentkortet + 10 kr/presentkort om du betalar med Swish, eller +20kr/presentkort vid kortbetalning.

Vilka företag är anslutna? Nya företag ansluter hela tiden, och i skrivande stund är över 85 företag i hela Kiruna kommun anslutna. Den aktuella listan med anslutna företag kan du se när du loggar in med presentkortskoden i appen eller på hemsidan!

Det digitala presentkortet fungerar som betalmedel i butiker, caféer, salonger och restauranger. Dina anställda får en presentkortskod som aktiveras på Cityplays hemsida eller i appen – sedan är det bara att shoppa loss hos anslutna handlare!

Inga fysiska presentkort att tappa bort och ingen administration. All support och och administration tar Cityplay hand om åt er!

----------------

Är du företagare i Kiruna kommun och vill ge ett presentkort i julgåva till dina anställda? Fantastiskt! Med CityPlay stöttar du den lokala handeln och är dessutom en god företagskompis! Klicka här för att köpa presentkort till dina anställda. Länk till annan webbplats.

Är du företag och vill ansluta dig till Cityplay?
Anslut dig till Cityplay här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Funderingar?
Kontakta bjorn@goloyal.se eller emma.grameus@kirunabostader.se