Sponsring som samarbeten

Bild

Lennart Thelin, Bowlingklubben Veteranerna, en av de föreningar som Kirunabostäder sponsrar.

Förra året tog Kirunabostäder fram en hållbarhetspolicy med hänsyn till ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Utifrån det sociala perspektivet arbetar vi bland annat med sponsring genom samverkansavtal.

Kirunabostäder arbetar med sponsring genom samverkansavtal med idrottsföreningar samt sociala- och kulturella projekt och verksamheter. Vårt syfte är att sponsringen ska vara till nytta för båda parter, skapa ett mervärde för våra hyresgäster och stärka varumärket Kirunabostäder.
En av de föreningar vi sponsrar är Bowlingklubben Veteranerna.

En stor del av våra hyresgäster är i pensionsålder. Vi ser att vårt samarbete med Veteranerna gynnar både vår äldre målgrupp samtidigt som det bidrar till föreningslivet för den äldre generationen, säger Amanda Stålnacke, marknadschef.

Lennart Thelin, Bowlingklubben Veteranerna är mycket positiv till samarbetet med Kirunabostäder.

Vi har samverkat på olika sätt genom åren. Nu har vi kommit överens om ett flerårigt avtal som bland annat hjälper oss att bekosta resor till tävlingar, säger Lennart.

I samverkansavtalen kräver vi någon form av motprestation av den förening eller det arrangemang som vi sponsrar, till exempel hjälp med att dela ut vår kundtidning, medverkan vid något av våra event eller en prova-på-aktivitet. På så sätt får föreningen en sponsringssumma och vi får hjälp med en uppgift som ger ett mervärde till våra hyresgäster eller kunder.

Sponsringsansökningar lämnas in via sponsringsformuläret här på hemsidan. Beslut om sponsring hanteras två gånger per år där sista ansökningsdatum är 1 mars eller 1 september.

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om hur vi arbetar med sponsring och fylla i en sponsringsansökan.

Senast uppdaterad •
Fråga oss!