UPPDATERAD: Försenade fakturor för lägenheter med individuell vattenmätning

På grund av ett systemfel har vi haft problem att avisera hyror för lägenheter med individuell mätning av vatten på Videplan 6 och Glaciärvägen. Hyresavierna är nu utskickade. Eventuella påminnelser kommer att senareläggas. Vi beklagar detta och ber om överseende för de eventuella besvär som detta kan orsaka.

Logotyp för Kiruna C i svart färg
Två kvinnor som skrattar

Best Juhlins Thaimassage

Ingress

Nystartat företag men lång erfarenhet (25 år)
Utbildad och jobbat med thaimassage i Sverige, Norge och Thailand
Thailändska massagebehandlingar i olika former för att hjälpa människor som har besvär av smärta, ömhet eller bara vill ha en avslappnande förebyggande behandling.

”De allra flesta människor uppskattar att få en stunds skön massage som både helar och ger energi och välbefinnande. Till oss kan ni komma för att få en stunds vila från vardagens stress. En liten minitur till Thailand om ni så vill. Vi kommer göra allt för att ni ska få en bra behandling och få en chans att fylla på med ny energi att möta vardagen med. Vår Thailändska massör har jobbat i många år och har lång erfarenhet och utbildning av både traditionell Thai, olje och medicinsk massage. Våra massagebehandlingar lämpar sig mycket väl för alla som behöver reducera symptom som smärta, stress eller öka sin rörlighet och flexibilitet.

bestjuhlins.se
Best Juhlin´s Thai Massage & Spa på Facebook

 

Nian