UPPDATERAD: Försenade fakturor för lägenheter med individuell vattenmätning

På grund av ett systemfel har vi haft problem att avisera hyror för lägenheter med individuell mätning av vatten på Videplan 6 och Glaciärvägen. Hyresavierna är nu utskickade. Eventuella påminnelser kommer att senareläggas. Vi beklagar detta och ber om överseende för de eventuella besvär som detta kan orsaka.

Logotyp för Kiruna C i svart färg
Två kvinnor som skrattar

Djungelstugan

Ingress

Djungelstugan är så enkelt som det låter. Förutom att det inte är en stuga så är det ganska precis. Vi som arbetar här har en lekfull attityd till vardagen. Vi är nyfikna och optimistiska. Framför allt så älskar vi det vi gör. Vi försöker tillgodose er alla med ett brett sortiment av krukväxter och snittblommor. Vi har också ett sortiment av heminredning, krukor och vaser samt näring och vård för växter. Hos oss kan du hitta den där presenten som saknas eller bara finna inspiration i vår gröna miljö.

Med handen på hjärtat. Vi vet inte vem Du är men du har valt oss och det är något som vi värdesätter högst. När du inte vet hur och när eller vad så plockar vi fram den mest kreativa sidan inom oss för att hjälpa dig. Låt oss välja eller beskriv din favoritbukett.

Famlar du i mörkret när det gäller växter eller letar du efter något alldeles extra ordinärt? Vi vill gärna hjälpa dig att hitta den växt som passar dig allra bäst. Vi har många leverantörer i bakfickan som alla arbetar med odlare som specialiserat sig på växter. Finns det inte i butiken just nu så letar vi gärna en extra gång just för dig.

djungelstugan.se
Djungelstugan på Facebook
@djungelstugan

 

Åttan