Bostäder

Vill du bo i en helt nyproducerad lägenhet? År 2018 påbörjade vi bygget av totalt 130 nya bostäder på gamla skjutbanan och kvarter 1 i nya stadskärnan. Inflyttning är planerad under 2020.

Kösystemet för våra nybyggda lägenheter fungerar precis som vårt vanliga kösystem. När lägenheterna blir inflyttningsklara lägger vi ut dem på webbsidan under Ledigt just nu och här kan du göra din intresseanmälan. Det går även bra att ringa till bostadsförmedlingen för att anmäla intresse på en lägenhet. Kötiden avgör vilka som blir erbjuden bostad. 

För att kunna anmäla intresse på en lägenhet måste du vara registrerad som bostadssökande i vår bostadskö. Det går inte att förboka sig för nyproducerade bostäder, utan de annonseras på webbplatsen under Ledigt just nu när det är dags för uthyrning. 

Kika in i en av lägenheterna på gamla skjutbanan

Byggstart för de 68 lägenheterna och 85 bilplatserna, intill Kurravaaravägen, är planerad till hösten 2018 och inflyttning vid årsskiftet 2019/2020. Om du redan nu vill veta hur inredning, tänkbar möblering och utsikt kan se ut i en trerumslägenhet kan du via länkarna nedan ta en rundvandring. 

Välj länk nedan beroende på om du besöker via dator eller mobiltelefon.

Via dator:
https://public.wec360.se/kirunabostader/skjutbanan/leverans/3rok/index.html 

Via mobil:
https://public.wec360.se/kirunabostader/skjutbanan/leverans/vr/index.html 


Gamla skjutbanan