Bostäder

Vill du bo i en nyproducerad lägenhet? År 2018 påbörjade vi bygget av totalt 130 nya bostäder på gamla skjutbanan och kvarter 1 i nya stadskärnan. Inflyttning är planerad under 2020.

Kösystemet för våra nybyggda lägenheter fungerar precis som vårt vanliga kösystem. När lägenheterna blir inflyttningsklara lägger vi ut dem på webbsidan under Ledigt just nu och här kan du göra din intresseanmälan. Det går även bra att ringa till bostadsförmedlingen för att anmäla intresse på en lägenhet. Kötiden avgör vilka som blir erbjuden bostad. 

För att kunna anmäla intresse på en lägenhet måste du vara registrerad som bostadssökande i vår bostadskö. Det går inte att förboka sig för nyproducerade bostäder, utan de annonseras på webbplatsen under Ledigt just nu när det är dags för uthyrning. 

Kika in i två av lägenheterna på gamla skjutbanan

Bygget av de 68 lägenheterna och 83 bilplatserna, intill Kurravaaravägen, påbörjades hösten 2018 och inflyttning är planerad runt årsskiftet 2019/2020. Om du redan nu vill veta hur inredning, tänkbar möblering och utsikt kan se ut i en tvåa eller trea kan du via länkarna nedan ta en rundvandring. 

Välj länk nedan beroende på om du besöker via dator eller mobiltelefon.

Via dator:

2 rum och kök:

https://public.wec360.se/kirunabostader/skjutbanan/leverans/1403/

3 rum och kök:

https://public.wec360.se/kirunabostader/skjutbanan/leverans/3rok/index.html 

Via mobil:

3 rum och kök

https://public.wec360.se/kirunabostader/skjutbanan/leverans/vr/index.html 


Bostadsväljaren

Via bostadsväljaren kan du se var i husen de olika lägenhetstyperna är placerade.

https://bricks.wec360.se/blocks/embed/skjutbanan 


Gamla skjutbanan