Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Våra lokaler

I våra fastigheter finns cirka 27 000 kvadratmeter lokaler. Här hittar du en blandning av kontorslokaler, butiker, hotell och restauranger.

Kirunabostäder vill vara med och skapa levande och attraktiva stadsdelar i Kiruna. Vi vill bidra till att det finns ett bra basutbud av kommersiell och offentlig service i närmiljön för ett tryggt och trivsamt boende. ‚Äč

En stor del av Kirunabostäders och Kiruna Näringsfastigheters lokaler finns mitt i stadskärnan och består av en blandning av kontor, butiker, hotell och restauranger. Vi har även lokaler på Lombolo-området. 

Vi arbetar med alla steg, från uthyrning till förvaltning, och hjälper dig att hitta lokalen som passar just din verksamhet. Om du har frågor eller om du är intresserad av en lokal kan du kontakta oss på telefon
0980-708 50 eller info@kirunabostader.se


Centralskolan

I Centralskolan mitt i centrala Kiruna hittar du lokaler som inrymmer förskola, skatehall och statlig verksamhet. I Centralskolan har Kiruna Näringsfastigheter cirka 3 500 kvadratmeter lokaler.


Östermalmskolan

I Östermalmskolan från början av 1900-talet finns lokaler för en blandad typ av verksamheter. I Östermalmskolan med intilliggande byggnad har Kiruna Näringsfastigheter cirka 2 600 kvadratmeter lokaler. Här delar flera verksamheter på gemensamhetsutrymmen och kontor. Om du driver egen verksamhet men vill ha kollegor runt omkring kan det här vara platsen för dig. 


Rymdhusen

I Rymdhusen på Lombolo har Kiruna Näringsfastigheter tre byggnaderna med totalt 13 400 kvadratmeter lokaler. Rymdhusen innehåller statliga och privata verksamheter samt serverhallar och café.

 

 

Relaterat