Problem vid inloggning och nytt lösenord

Just nu har vi problem som gör att det inte går att logga in eller få ett nytt lösenord via e-post. Felsökning pågår och vi åtgärdar detta så snart så möjligt. Vi beklagar detta och ber om överseende tills problemet är åtgärdat. Vi kommer inte att rensa i bostadskö innan problemet är åtgärdat.

Så fungerar vår bostadskö

Det är gratis att vara registrerad i Kirunabostäders bostadskö. Det enda du behöver göra för att stå kvar som bostadssökande är att uppdatera din kötid minst en gång om året.

Registrera dig i vår kostnadsfria bostadskö på webbsidan under Mina sidor eller via telefon till bostadsförmedlingen. Du kan ställa dig i kö från den dag du fyller 16 år.  Kontakta vår bostadsförmedling om du saknar svenskt personnummer, så registrerar vi dig. Din kötid börjar räknas från och med registreringsdagen och du får en poäng för varje dag du står i kö. 

Tänk på att du måste logga in på Mina sidor minst en gång per år för att behålla dina köpoäng.‚Äč Ändringar av kontaktuppgifter gör du via Mina sidor.

Samlade köpoäng kan inte överlåtas till en annan person, med undantag vid dödsfall där endast en av makarna har stått i kö.
 
Vid kontraktsskrivning nollställs den sökandes kötid och nyregistrering sker automatiskt.