Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Glaciären

Glaciären är ett familjevänligt område med närhet till skola, skoterled och elljusspår.

Bostäder

Inom bostadsområdet Glaciären har Kirunabostäder 130 lägenheter. Storlekarna på lägenheterna varierar mellan allt från ettor till femmor.

I området finns fristående tvättstugor, bastur och två samlingslokaler tillgängliga för dig som hyresgäst. Här har du goda möjligheter till motorvärmare och i vissa fall även carport och garageplats. I området finns också möjlighet att hyra skotergarage.

Under 2012 renoverades en del av beståndet på Glaciären. Utmärkande för de renoverade fastigheterna är stora uteplatser och balkonger i attraktiva lägen, lekutrustning på gårdarna och barnvagnsutrymmen. 

Lägenheterna har parkettgolv i vardagsrum, kök och sovrum. Samtliga lägenheter utom de minsta ettorna är utrustade med diskmaskin. Du som bor på Glaciären kan enkelt styra din motorvärmare och boka tvättstuga och bastu via din dator eller mobil app. 

Service

På Glaciären bor du nära natur, skoterled, skidspår och idrottshallar, med Kirunas nya centrum 15 minuter bort. I området finns en av Sveriges modernaste skolor Nya Raketskolan som är en grundskola med årskurs F-9. I området finns även förskola. På Glaciären har du nära till matbutik, pizzeria och kiosk samt bra bussförbindelser till och från området.

 

Kontaktuppgifter till din kvartersvärd i området hittar du under Kontakta oss.