Tallplan 5-6

Sedan 2016 pågår en renovering av hela Tallplan. I december 2019 är det dags för inflyttning i de 58 totalrenoverade lägenheterna på Tallplan 5-6.

Om lägenheterna

De 58 renoverade lägenheterna på Tallplan 5 och 6 är fördelade i hus med två och tre våningar. Husen är belägna mitt på Lombolo med närhet till skidspår, skoterled och stormarknadsområde.

Renoveringen har gett samtliga lägenheter, i storlekarna 1-4 rum och kök, en högre standard med bland annat spis med induktionshäll och parkettgolv i vardagsrum och sovrum. I de större lägenheterna (2-4 rum och kök) finns fullstor kyl och frys samt tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. I samband med renoveringen har fönster och fasader bytts ut samt att lägenheterna har fått större balkonger. I varje trapphus finns barnvagnsförråd och i området finns tillgång till bastu.

Hyra

1 rum och kök 38 kvm 5 135 kronor/månad

1 rum och kök 51 kvm 6 091 kronor/månad

2 rum och kök 63 kvm 7 389 kronor/månad

3 rum och kök 75 kvm 8 516 kronor/månad

4 rum och kök 85 kvm 9 586 kronor/månad

Hyran är exklusive hushållsel. 

Inflyttning

Inflyttning i december 2019.

Bilplats

På Tallplan planerar vi för en ny parkeringslösning med garage, carportar och motorvärmarplatser i en trevlig miljö. Tillsvidare finns möjlighet att hyra motorvärmarplats i området.

Övrigt

Lägenheterna på Tallplan 6 D-E är till förmån för dig som allergiker. I huset är det inte är tillåtet att ha pälsdjur eller fåglar, varken i lägenheten eller i de allmänna utrymmena. Rökning är inte heller tillåtet i huset, på balkong/
uteplats eller i direkt anslutning till entréer.

Gironet fiber finns indraget i lägenheterna. 

Uthyrning

Samtliga lägenheter på Tallplan 5-6 är nu uthyrda. Vid uppsägningar publiceras lägenheterna i ordinarie bostadskö under Ledigt just nu.