Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Våra bostäder

Var vill du bo? Nära naturen, i närheten av jobbet eller mitt i centrum? Vi har totalt cirka 2 200 hyreslägenheter i Kiruna och på landsbygden och vi hoppas att vi har något för dig.

Hos oss kan du bo i flerfamiljshus i barnvänliga områden, i parhus med bilplats, på seniorboende med grannar i samma ålder eller i studentbostad. Våra bostäder finns i flertalet områden i såväl centrala Kiruna, i ytterområden och på landsbygden. 

Vi på Kirunabostäder tror och hoppas att vi har något för alla smaker. Bredden i vårt utbud av lägenheter är stor, från ettor med kokvrå till parhus med egen uteplats. Varje område har sina fördelar med närhet till antingen stadskärnan, naturområden eller skoterleder och elljusspår. Fastigheterna är från olika årtionden, med allt från äldre lägenheter med högt till tak till moderna boendelösningar i nyproduktion. ‚Äč