Felanmälan via webb ur funktion

Just nu går det inte att göra felanmälan till oss via Mina sidor. Vid felanmälan ring oss på 0980-708 50, knappval 1, mellan klockan 7.00-11.00 och 12.00-15.00. Vid akuta fel efter kontorstid ring 073-270 55 00. På landsbygden (Svappavaara, Vittangi, Övre Soppero och Karesuando) 0980-703 17. Vi beklagar detta och ber om överseende tills problemet är åtgärdat.

Våra bostäder

Var vill du bo? Nära naturen, i närheten av jobbet eller mitt i centrum? Vi har totalt cirka 2 200 hyreslägenheter i Kiruna och på landsbygden och vi hoppas att vi har något för dig.

Hos oss kan du bo i flerfamiljshus i barnvänliga områden, i parhus med bilplats, på seniorboende med grannar i samma ålder eller i studentbostad. Våra bostäder finns i flertalet områden i såväl centrala Kiruna, i ytterområden och på landsbygden. 

Vi på Kirunabostäder tror och hoppas att vi har något för alla smaker. Bredden i vårt utbud av lägenheter är stor, från ettor med kokvrå till parhus med egen uteplats. Varje område har sina fördelar med närhet till antingen stadskärnan, naturområden eller skoterleder och elljusspår. Fastigheterna är från olika årtionden, med allt från äldre lägenheter med högt till tak till moderna boendelösningar i nyproduktion. ‚Äč