Problem vid inloggning och nytt lösenord

Just nu har vi problem som gör att det inte går att logga in eller få ett nytt lösenord via e-post. Felsökning pågår och vi åtgärdar detta så snart så möjligt. Vi beklagar detta och ber om överseende tills problemet är åtgärdat. Vi kommer inte att rensa i bostadskö innan problemet är åtgärdat.

Våra bostäder

Var vill du bo? Nära naturen, i närheten av jobbet eller mitt i centrum? Vi har totalt cirka 2 200 hyreslägenheter i Kiruna och på landsbygden och vi hoppas att vi har något för dig.

Hos oss kan du bo i flerfamiljshus i barnvänliga områden, i parhus med bilplats, på seniorboende med grannar i samma ålder eller i studentbostad. Våra bostäder finns i flertalet områden i såväl centrala Kiruna, i ytterområden och på landsbygden. 

Vi på Kirunabostäder tror och hoppas att vi har något för alla smaker. Bredden i vårt utbud av lägenheter är stor, från ettor med kokvrå till parhus med egen uteplats. Varje område har sina fördelar med närhet till antingen stadskärnan, naturområden eller skoterleder och elljusspår. Fastigheterna är från olika årtionden, med allt från äldre lägenheter med högt till tak till moderna boendelösningar i nyproduktion. ‚Äč