Kvarter 7-9

Bild

Längs handelsgatan mitt i centrum får du ett bekvämt boende med nära till det mesta.

Bostäder

Längs handelsgatan mitt i Kirunas nya centrum har Kirunabostäder 297 nya lägenheter fördelade på tre kvarter med handel i bottenplan och kontor och lägenheter på våningarna ovanför. Lägenheterna är i storlek 1-4 rum och kök. Merparten av lägenheterna är utrustade med diskmaskin och har balkong, uteplats eller fransk balkong. Samtliga lägenheter är förberedda för tvättmaskin och torktumlare. I alla trapphus finns hiss.

Kvarter 7-9 blev klart för inflyttning våren 2023.

Service

I kvarter 7-9 bor du granne med butiker, restauranger och service med närhet till stadshus, Aurora kultur och kongress och hotell.

I fastigheterna har du tillgång till tvättstuga och bastu. På de gemensamma innergårdarna finns växthus för egen odling, lekutrustning och gräsytor samt sittplatser.

I varje kvarter finns möjlighet att hyra bilplats i underjordsgarage.

Gironet fiber finns indraget i lägenheterna.

För att komma i kontakt med vår kvartersvärd i området hör av dig till vår kundservice.

Översikt kv 7-9

Upplev kvarter 7-9

Via bostadsväljaren och 3D-visualiseringar kan du bekanta dig med kvarteret. I bostadsväljaren kan du ser var i husen lägenheterna är placerade och få information om storlek, antal rum och hyra. Via 3D-visualiseringarna kan du titta närmare på fast inredning, ytskikt, tänkbar möblering och hur utsikten kan se ut. Ta en rundvandring på innergården eller i en tvåa och trea via länkarna nedan.

Ta en rundvandring i en lägenhet via länkarna nedan:

Ta en rundvandring på innegårdarna via länkarna nedan:

Bostadsväljaren

Via bostadsväljaren kan du se var i husen de olika lägenheterna är placerade, få information om storlek och antalet rum.


 

Senast uppdaterad •
Fråga oss!