Tallplan 5-6

Tallplan

2016 påbörjade vi en renovering av hela Tallplan. I december 2019 var det inflyttning i de 58 totalrenoverade lägenheterna på Tallplan 5-6.

Om lägenheterna

De 58 renoverade lägenheterna på Tallplan 5 och 6 är fördelade i hus med två och tre våningar. Husen är belägna mitt på Lombolo med närhet till skidspår, skoterled och handelsområde.

Renoveringen har gett samtliga lägenheter, i storlek 1-4 rum och kök, en högre standard med bland annat spis med induktionshäll i kök och parkettgolv i vardagsrum och sovrum. I de större lägenheterna (2-4 rum och kök) finns fullstor kyl och frys samt tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. I samband med renoveringen har fönster och fasader bytts ut samt att lägenheterna har fått större balkonger. I varje trapphus finns barnvagnsförråd och i området finns tillgång till bastu.

Inflyttning

Inflyttning i december 2019.

Bilplats

På Tallplan finns en ny parkeringslösning med garage, carportar, motorvärmarplatser samt möjlighet till laddning av elbil i en trevlig miljö.

Övrigt

Lägenheterna på Tallplan 6 D-E är till förmån för dig som allergiker. I huset är det inte är tillåtet att ha pälsdjur eller fåglar, varken i lägenheten eller i de allmänna utrymmena. Rökning är inte heller tillåtet i huset, på balkong/
uteplats eller i direkt anslutning till entréer.

GIRONET fiber finns indraget i lägenheterna.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!