Kvarter 1

Kvarter 1

Foto: Fredric Alm

Våren 2018 påbörjade vi bygget av 62 lägenheter på kvarter 1 i nya stadskärnan. Inflyttning i de nya lägenheterna, mitt i nya centrum, ägde rum sommaren 2021.

Om lägenheterna

De 62 nyproducerade lägenheterna på Kvarter 1 består av tre huskroppar med lägenheter på våning två till plan åtta. Alla tre hus har hiss. Husen är belägna intill stadshustorget mitt i Kirunas nya stadskärna. 

Lägenheterna är i storlekarna 1-4 rum och kök. Balkongerna är inglasade och samtliga lägenheter är utrustade med diskmaskin samt förberedda för tvättmaskin och torktumlare. I husen finns tillgång till bastu, tvättstuga och samlingslokal. På den bilfria innergården finns gemensamhetsytor och lekutrustning. 

Inflyttning

Inflyttning våren 2021.

Bilplats

Det finns möjlighet att hyra garage, carport eller motorvärmare i området. 

Övrigt

GIRONET fiber finns indraget i lägenheterna. 

Uthyrning

Samtliga lägenheter på Kvarter 1 hyrdes ut under våren 2021. Vid uppsägningar publiceras lediga lägenheter i ordinarie bostadskö under Ledigt just nu, där du kan göra din intressanmälan.

Ta en VR-vandring i en ny lägenhet

Vill du redan nu få en upplevelse av hur det är att bo på kvarter 1, se inredning, tänkbar möblering och hur utsikten kan se ut? Ta en rundvandring på innergården eller i en tvåa och trea via länkarna nedan. 

Exteriör rundvandring kvarter 1 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Länk till annan webbplats.

2 rum och kök Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


3 rum och kök Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Bostadsväljaren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Via bostadsväljaren kan du se var i husen de olika lägenheterna är placerade, få information om storlek, antal rum och hyra.

 


Senast uppdaterad •
Fråga oss!