Lägenheter med korttidskontrakt

Vi hyr ut lägenheter med korttidskontrakt med samma kriterier som våra tillsvidarekontrakt. Den enda skillnaden är att till var fjärde korttidskontrakt är det först till kvarn som gäller.

Våra lediga lägenheter med rivningskontrakt publiceras löpande på vår webbsida och publiceringstiden är sju (7) dagar. För att anmäla intresse på en lägenhet loggar du in på Mina sidor. Klicka sedan på Sök ledigt - Bostäder och sök upp den lägenhet du är intresserad av.

Du kan även göra intresseanmälan genom att kontakta vår bostadsförmedling via telefon 0980-708 50. Efter publiceringstidens slut skickar vi erbjudande till de fem (5) sökande som har högst köpoäng och anmält intresse på lägenheten.

Först till kvarn

Var fjärde ledig lägenhet med rivningskontrakt lägger vi ut under kötyp Direkt. Här tillämpas först-till-kvarn-principen oavsett köpoäng. Intresseanmälan på lägenheter i kötyp Direkt kan du göra via webbsidan eller telefon till vår bostadsförmedling. Den som är snabbast att göra intresseanmälan får lägenheten, förutsatt att sökande uppfyller våra grundkrav och blir godkänd som hyresgäst.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!