Bostadsförmedlare Amanda

Bild

På Kirunabostäder arbetar vi med människor. Bostadsförmedlingen är en av våra arbetsplatser där vi dagligen möter våra hyresgäster och kunder via telefon, e-post och besök. Här arbetar Amanda Salomonsson.

I februari 2020 började Amanda Salomonsson arbeta som bostadsförmedlare på Kirunabostäder. Amanda kommer senast från en anställning i butik och ekonomistudier. På bostadsförmedlingen hjälper hon tillsammans med sin kollegor våra kunder med frågor som bland annat rör lägenhetskontrakt, intresseanmälningar och hyror. Bostadsförmedlingen har också hand om nyckelutlämning i samband med in- och utflyttning.

Varför sökte du till Kirunabostäder?

Jag sökte till Kirunabostäder då jag arbetat inom handeln större delen av livet och gärna ville prova något annat. Att få tillfälle att arbeta med Kirunabostäders del i den pågående stadsomvandlingen lockade mig också.

Vad ser du fram emot med ditt jobb som bostadsförmedlare?

Jag hoppas att jag kommer in i rutinerna så fort som möjligt så jag kan känna mig trygg i att hjälpa våra hyresgäster och blivande kunder på bästa sätt och tillsammans med kollegorna på avdelningen vara en del av bostadsförmedlingens utveckling.


Namn: Amanda Salomonsson

Ålder: 30 år

Gör: Bostadsförmedlare


Senast uppdaterad •