Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

TV 4 släckt för Com Hems kunder

11 december 2019

I natt slutade Com Hem att sända TV4-kanalerna och C More. Skälet är en konflikt mellan Com Hem och TV4.

TV4-avtalet påverkar det tv-utbud och de abonnemang som hyresgäster hos Kirunabostäder har hos Com Hem. Fram tills att Com Hem är överens om ett nytt avtal med Telia kommer samtliga av deras kanaler saknas i utbudet.

Tillsvidare ersätter Com Hem de berörda kanalerna med annat utbud. TV4 ersätts med National Geographic. För de som har haft Sjuan ersätts den med Paramount Network och TV12 med History Channel. I det abonnemangsfria digitala utbudet tillkommer även ATG Live och Expressen TV tillsvidare.

De boende som omfattas av gruppavtal eller individuellt abonnerar på andra kanaler från TV4 och C More informeras individuellt om vilka kanaler som omfattas och de tillfälliga ersättningskanaler som erbjuds istället.

Com Hem beklagar de besvär som detta kan orsaka och gör allt de kan för att få till en seriös förhandling med Telia. Följ kontinuerligt uppdaterade information på sidan www.comhem.se/aktuellt