Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Nu blir bostadskön för seniorbostäder digital

7 januari 2020

I februari digitaliserar vi vår bostadskö för seniorbostäder. Då kan du söka och anmäla intresse på lediga seniorbostäder på webbsidan. Samtidigt ändrar vi åldern för att hyra seniorbostad från 55 år till 70 år.

Från och med den 1 februari 2020 digitaliserar vi vår kö för seniorbostäder. Du som sedan tidigare står i kö för seniorbostad på Thulegården behåller dina köpoäng från det datum du registrerade dig i kön första gången. Skillnaden blir att vi inte kommer att erbjuda några seniorbostäder via brev utan alla lediga bostäder publiceras på webbsidan. Du som sökande måste aktivt gå in på webbsidan för att söka och anmäla intresse på lediga lägenheter. För att behålla din plats i kön måste du fortsättningsvis logga in på Mina sidor minst en gång om året. De lediga seniorbostäderna tilldelas efter kötid. Du har endast en kötid oavsett seniorbostad eller vanlig lägenhet och när du tackar ja till en lägenhet nollas din kötid.

Om du har frågor eller behöver hjälp att logga in på Mina sidor, är du välkommen att kontakta bostadsförmedlingen på telefon 0980-708 50.