Felanmälan via webb ur funktion

Just nu går det inte att göra felanmälan till oss via Mina sidor. Vid felanmälan ring oss på 0980-708 50, knappval 1, mellan klockan 7.00-11.00 och 12.00-15.00. Vid akuta fel efter kontorstid ring 073-270 55 00. På landsbygden (Svappavaara, Vittangi, Övre Soppero och Karesuando) 0980-703 17. Vi beklagar detta och ber om överseende tills problemet är åtgärdat.

Nu blir vår bilplatskö digital

19 juni 2018

I augusti digitaliserar vi vår bilplatskö. Då kan du söka och anmäla intresse på lediga bilplatser på webbsidan - precis som för bostäder.

Från och med den 1 augusti 2018 digitaliserar vi kön för bilplatser. Du som sedan tidigare står i kö för bilplats, garage, carporteller skotergarage behåller din plats i kön, från det datum då du registrerade dig för bilplats första gången. Skillnaden blir att vi inte kommer att dela ut några bilplatser manuellt utan alla lediga bilplatser publiceras på webbsidan. Du som sökande måste aktivt gå in på webbsidan för att söka och anmäla intresse på lediga bilplatser.

Om du sedan tidigare står i kö för bilplats men inte har någon användare hos oss, ska du aktivera din kötid genom att registrera dig på www.kirunabostader.se. För att behålla din plats i kön måste du sedan fortsättningsvis logga in på Mina sidor minst en gång om året.

De lediga platserna tilldelas efter kötid. Du har endast en kötid oavsett bilplats, garage, carport eller skotergarage och när du tackar ja till en parkeringsplats nollas din kötid. Om du har frågor eller behöver hjälp att registrera dig på Mina sidor, är du välkommen att kontakta bostadsförmedlingen på telefon 0980-708 50.

Kom ihåg att det är två separata köer för bilplatser och bostäder!