Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och övriga kontor stängt för besök. Vi har istället telefontid under våra ordinarie öppettider och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller marknad@kirunabostader.se.

Kirunabostäders VD mot nya uppdrag

12 juni 2018

Kirunabostäders vd Annelie Vinsa lämnar sin post den 31 mars och tillträder i mitten på april som ny vd på Älvbyns fastigheter.

Efter tio år i företaget, varav nästan åtta som vd, har jag nu beslutat mig för att gå vidare. - Det har inte funnits en dag när jag inte har velat gå till jobbet. Det har varit både utvecklade, givande och trevligt, men nu är det dags att gå vidare, säger Annelie Vinsa.

Kirunabostäder är ett framåtsyftande företag som gått i ”bräschen” i många frågor till exempel att bygga villor som hyresrätter, inrätta en kombitjänstpool och EPC-projektet, där vi var bland de första i landet att genomföra driftoptimering och energibesparingsåtgärder i våra fastigheter.

Kirunabostäder är de första som kommer att bygga bostäder i Kirunas nya centrum. Bolaget har tidigare ägt och har för avsikt att äga en större del kommersiella lokaler i Kiruna, vilket inte många allmännyttor i Sverige gör.

Kirunabostäders styrelseordförande Sten Nylén tycker att det är tråkigt att Annelie slutar. - Hon har varit med i tio år och samarbetet har alltid fungerat bra, men jag önskar henne så klart lycka till i fortsättningen, säger Sten Nylén. Rekryteringen av en ny vd till Kirunabostäder påbörjas omgående.