Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Inflyttning på Tallplan 5-6

13 december 2019

I dag flyttar våra hyresgäster in i sina nyrenoverade lägenheter på Tallplan 5-6.

– De lägenheter som renoverats på Tallplan har blivit ett värdefullt tillskott till bostadskön. Det känns extra roligt att kunna erbjuda totalrenoverade lägenheter i ett av våra omtyckta bostadsområden vilket ger ett lyft för hela området. Jag vill verkligen berömma de som jobbat extra hårt för att lägenheterna har kunnat bli inflyttningsklara i tid, säger Stefan Sydberg, styrelseordförande i Kirunabostäder.

Lägenheterna på Tallplan 5-6 har tidigare hyrts ut som entreprenörbostäder men har i samband med renoveringen tillförts Kirunabostäders ordinarie bestånd. Husen innehåller totalt 58 lägenheter, i storlekarna 1-4 rum och kök. Renoveringen har omfattat både utvändig och invändig renovering av bland annat fönster, fasader, ventilation, kök och badrum. Renoveringen påbörjades i juni 2018 och inflyttningen sker i december 2019 och februari 2020.


För ytterligare upplysningar:

Mats Dahlberg, VD, 0980-705 00, mats.dahlberg@kirunabostader.se

Stefan Sydberg, styrelseordförande, 072-547 03 80, stefan.sydberg@kiruna.se

Relaterat