Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Dags att uppdatera din köplats!

24 mars 2020

Från och med den 1 april kommer vi att börja rensa vår bostadskö. Om du vill fortsätta stå i kö är det dags att logga in på Mina sidor för att behålla din köplats.

Det är gratis att vara registrerad i Kirunabostäders bostadskö. Det enda du behöver göra för att stå kvar som sökande är att uppdatera din kötid minst en gång om året. I april kommer vi att rensa vårt kösystem. Om du vill behålla din plats i vår bostadskö, men inte har loggat in på Mina sidor under de senaste 12 månaderna, är det dags att göra det nu.

Om du vill registrera dig i bostadskön gör du det lättast på webbsidan under Mina sidor eller via telefon till bostadsförmedlingen. Du kan ställa dig i kö från den dag du fyller 16 år. Din kötid börjar räknas från och med registreringsdagen och du får en poäng för varje dag du står i kö. Det enda du behöver komma ihåg för att behålla din köplats är att logga in på Mina sidor eller kontakta vår bostadsförmedling minst en gång om året.

Har du frågor angående vår bostadskö kan du kontakta vår bostadsförmedling via telefon 0980-708 50 eller
e-post marknad@kirunabostader.se. Välkommen!