Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Bostadsförmedlingen har stängt för besök

16 mars 2020

För att undvika smittspridning håller bostadsförmedlingen stängt från och med tisdag 17 mars.

Kirunabostäder följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer och har beslutat att begränsa de åtgärder som innebär personkontakt. Detta som en extra säkerhetsåtgärd för att undvika eventuell smittspridning. Vi har därför stängt på bostadsförmedlingen för besök. Vi hjälper istället våra kunder via telefon och e-post samt hanterar nyckelutlämning via inbokade besök, under förutsättning att besökaren är frisk. Detta beslut gäller från och med 2020-03-17 och i första hand till den 26 mars för att sedan omprövas.

För att kunna bemöta dig via telefon och e-post på bästa sätt har vi ersatt besökstiderna med telefontider.

De tillfälliga telefontiderna är:

Måndag-onsdag klockan 9.00-10.00 samt 13.00-14.00
Torsdag klockan 9.00-10.00 samt 15.00-17.00
Fredag klockan 9.00-10.00

Nyckelinlämning hänvisar vi till brevlådan utanför bostadsförmedlingen.

Fullmakt vid nyckelutlämning

Du som är hemma sjuk kan lämna fullmakt till en annan person som då kan hämta ut dina lägenhetsnycklar hos oss. För att lämna fullmakt fyller du i den här blanketten. Kom ihåg att fylla i vilken handling personen har fullmakt att göra till exempel "Kvittera ut nycklarna för lägenhet på adress Xxxxxgatan 00". Glöm inte att blanketten ska bevittnas och tänk på att den fullmäktige måste ha med sig legitimation vid nyckelutlämningen.