Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Alternativa sätt att visa lägenheten

30 mars 2020

Nu förespråkar vi alternativa sätt att visa lägenheten på i samband med flytt. Detta för att undvika smittspridning. Fota, filma och prata med varandra på telefon istället för att träffas.

När du som hyresgäst har sagt upp din lägenhet är du skyldig att visa den för de sökande som fått erbjudande om lägenheten. Då det finns risk för smittspridning rekommenderar vi att låta de sökande få information om lägenheten på annat sätt. Vi som hyresvärd kan till exempel dela med oss av planritning på lägenheten. Vi uppmanar också dig som ska flytta att fota eller filma din lägenhet för att sedan kunna skicka till de sökande samt att svara på frågor via telefon.

Om du har frågor angående lägenhetsvisning är du välkommen att kontakta bostadsförmedlingen på telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Tack på förhand!