Handledare Vittangi

Nu söker vi en handledare till sommarens feriearbetare i Vittangi.

1 stycken, heltid, under perioden 2018-06-03-2018-08-30

Till sommaren söker vi en handledare för feriearbetande skolungdomar i Vittangi. Vi söker dig som vill leda gruppen och tillsammans utföra grönyte- och markskötsel i Kirunabostäders förvaltningsområden. Arbetet innebär i huvudsak gräsklippning, ogräsrensning, renhållning av gårdar, grönområden och lekplatser. Även enklare reparationer av yttre anläggningar kan förekomma.

Arbetsuppgifter

Som handledare samordnar och leder du en grupp ungdomar inom tilldelade grönyteområden. Du har ansvar för att arbetsmiljöregler och säkerhetsrutiner följs samt tidsrapportering. Att kunna kommunicera på ett bra sätt med ungdomarna och övriga handledare är en förutsättning. Arbetet som handledare är utvecklande, utmanande och det är en roll som ställer krav på kompetens, initiativförmåga och förmågan att kunna inspirera ungdomar i arbetet.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande uppgifter. Erfarenhet av gräsklippare och gräsröjare. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och serviceinriktad samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Kontaktpersoner

Fastighetschef, bostäder och lokaler, Mikael Fors 0980-756 92.
Facklig företrädare: Urban Krekula 070-227 44 94.

Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast 2019-04-28 via e-post till diabas@kiruna.se eller via post till Kiruna kommun, Dokumenthanteringen, 981 85 Kiruna. Märk ansökan "Handledare Vittangi".

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.