Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och övriga kontor stängt för besök. Vi har istället telefontid under våra ordinarie öppettider och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Jobba med oss

Oavsett vilken roll du har inom Kirunabostäder får du chans att utvecklas och bidra till nytta och glädje för våra hyresgäster.

Ett välskött bolag med en stark vision

På Kirunabostäder möts av en öppen företagskultur där samarbete, helhetstänk, respekt, hälsa, humor och glädje är viktiga värdeord. Vi uppmuntrar alltid egna initiativ och jobbar aktivt för att ta vara på våra medarbetares vilja att fortsätta utvecklas, växa i sina roller och nå resultat.

Det innebär att du får frihet under ansvar och utmanande arbetsuppgifter i en miljö som präglas av gemenskap och stark drivkraft att nå vår vision; Hos oss vill du bo.

Vi ger dig möjlighet att växa 

Hos oss får du uppmuntran och stöd när du vill ta nya steg i din personliga utveckling och karriär. Blandningen av ung talang, rejäl erfarenhet och massor av nyfikenhet gör Kirunabostäder till en spännande arbetsplats. 

Våra värderingar

Vi är ett bolagt med fokus på service. Vi värnar om balans mellan arbetsliv och fritid, och vårt arbete präglas av våra värderingar – samarbete, respekt, helhetstänk, hälsa humor och glädje.

Samarbete 

Vi är ett stabilt, ansvarstagande och sta​rkt företag med långsiktigt tänk. Med stor kunskap och hög service finns vi alltid tillgängliga och håller vad vi lovar - vi är en aktör att lita på. 

Respekt 

Vi är alltid affärsmässiga då vi arbetar utifrån kompetens, kunskap och erfarenhet gentemot kunder och samarbetspartners. Vi ger alltid ett bra och individuellt bemötande då vi har kunder med olika förutsättningar och behov. 

Helhetstänk 

Med fokus på utveckling och kundens ​behov drivs vi av att tänka nytt, anta utmaningar och ligga steget före. Vi är engagerade och underhåller aktivt våra kundrelationer samt är lyhörda för och intresserade av vad våra kunder behöver. 

Just nu söker vi

Skicka gärna in ditt CV och ett personligt brev för kommande lediga tjänster till info@kirunabostader.se.

Student

För dig som är student kan Kirunabostäder erbjuda traineetjänster och examensarbete/uppsats inom olika yrkesområden. Du kan skicka in din ansökan med namn, telefon och e-post till info@kirunabostader.se. Vi behöver veta vilken utbildning du går, förslag på ämne eller intresseområde, när ditt examensarbete ska starta och vilket datum du senaste behöver ett besked från oss. Välkommen med din ansökan!