UPPDATERAD: Försenade fakturor för lägenheter med individuell vattenmätning

På grund av ett systemfel har vi haft problem att avisera hyror för lägenheter med individuell mätning av vatten på Videplan 6 och Glaciärvägen. Hyresavierna är nu utskickade. Eventuella påminnelser kommer att senareläggas. Vi beklagar detta och ber om överseende för de eventuella besvär som detta kan orsaka.

Logotyp för Kiruna C i svart färg
Två kvinnor som skrattar

Fonus

Begravningsbyrå

Vi hjälper dig genom hela processen att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Begravningstjänst och gravvård. Planering av begravning på begravningsbyrån enligt överenskommelse. Vi finns för er. För oss är det viktigt att hylla det liv som levts. Med stort engagemang och kunskap hjälper vi er att planera en personlig begravning och ett vackert avsked. Ta snabb och enkel kontakt med din lokala begravningsbyrå.

0980 - 168 90
kiruna@fonus.se
Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sjuan