UPPDATERAD: Försenade fakturor för lägenheter med individuell vattenmätning

På grund av ett systemfel har vi haft problem att avisera hyror för lägenheter med individuell mätning av vatten på Videplan 6 och Glaciärvägen. Hyresavierna är nu utskickade. Eventuella påminnelser kommer att senareläggas. Vi beklagar detta och ber om överseende för de eventuella besvär som detta kan orsaka.

Logotyp för Kiruna C i svart färg
Två kvinnor som skrattar

By Déco

Frisörsalong

Hos Mari och hennes kollegor Sanne, Cajsa, Linnea, Cindy och Stina räcker inte det lilla extra, de vill att du ska uppleva ett WOW! Därför strävar de hela tiden efter att bli bättre för dig, för oss, vår värld och de människor vi har runt omkring oss. De ser utbildning som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och för att du ska känna dig trygg så har alla frisörer frisörlicens. Ett kvitto på att de är utbildade godkända frisörer som kan hantera färg och kemikalier.

By Déco vet att alla kunder är olika och jobbar efter ett system som gör att varje kund får en unik konsultation innan sin behandling hos oss. De lyssnar, ställer frågor för att få veta vem du är och ger dig sedan förslag på vilken frisyr och behandling som passar just dig.

Hemsida
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sjuan