UPPDATERAD: Försenade fakturor för lägenheter med individuell vattenmätning

På grund av ett systemfel har vi haft problem att avisera hyror för lägenheter med individuell mätning av vatten på Videplan 6 och Glaciärvägen. Hyresavierna är nu utskickade. Eventuella påminnelser kommer att senareläggas. Vi beklagar detta och ber om överseende för de eventuella besvär som detta kan orsaka.

Logotyp för Kiruna C i svart färg
Två kvinnor som skrattar

Ateljé Nord

Hantverksbutik

Ateljé nord består av professionella konsthantverkare från Kiruna i svenska Lappland. Vi arbetar med konst och konsthantverk i olika material som trä, guld, silver, keramik, ull, renskinn, smide, akvarell, glas och emalj. I butiken möter du alltid någon av oss konsthantverkare.

Ateljénord hantverksbutik ligger centralt i Kiruna. Hos oss hittar du den perfekta gåvan från Kiruna, du kan göra specialbeställningar direkt till oss hantverkare eller bara komma in och låta dig inspireras av våra alster. Du möter alltid någon av oss konsthantverkare i butiken. Här hittar du konst och keramik av Ann-Louice Abrahamsson, emalj och glashantverk av Eva Björnström, trähantverk av Lena Gustavsson, smide av Anders Skoglind, smycken i guld och silver av Göran Söderström och hantverk i ull och renskinn Gunnel Tjäder, som också är allmogemålare. Välkommen!

"Affärsidén är att via en gemensam butik sälja och marknadsföra både unikt som serietillverkat hantverk, konsthantverk och konst. I butiken träffar kunden alltid någon av de tillverkande hantverkarna. Hantverk, konsthantverk och konst är tillverkat eller designat av respektive företag. Det präglas av hög kvalitet i såväl utförande som design. Företagaren är verksam inom Kiruna kommun, eller i nära anslutning till kommunen."

Ateljénord.com startade som en webbplats år 2000 med tre hantverkare; Ann-Louice Abrahamsson keramiker och konstnär; Eva Björnström glashantverkare och Gunnel Tjäder allmogemålare och textil/renskinn hantverkare. År 2004 anslöt Lena Gustavsson, finsnickare, till samarbetet.

Hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Åttan