Logotyp för Kiruna C i svart färg

Stängt

Logotyp Espresso House

Espresso House öppnar i Kiruna i slutet av augusti

I slutet av augusti kommer Espresso House äntligen slå upp sina portar i Kiruna C. Detta är ett mycket efterlängtat tillskott till kvarterens kaféutbud. Det kommer även bli Espresso House nordligaste kafé.

Espresso House grundades år 1996 i södra Sverige och har sedan slutet av 90-talet vuxit till att bli en av de mest populära kaffekedjorna i Norden, med över 250 Coffee Shops i Sverige och ett flertal i Danmark, Finland, Norge och Tyskland.

Den nya Espresso House i Kiruna kommer att vara belägen i galleria Nian med egen entré direkt från Torggatan, vilket gör den lättillgänglig för både turister och Kirunabor. Kaféet kommer att erbjuda en modern och mysig atmosfär där fikasugna gäster kan sitta ner och avnjuta en god kopp kaffe, bulle eller matigare macka och sallad. Kaffet som serveras kommer från Espresso House egna kafferosteri som är belägen i Länna, strax utanför Stockholm. Utöver kaffe har Espresso House ett brett utbud av både kalla och varma drycker såsom Iste, Varm choklad, Chai Latte och Frapinos samt ett säsongsbaserat sortiment som uppdateras flera gånger per år.

Vi kan nu räkna dagarna till nyöppningen i Nian.

 

Senast uppdaterad •