Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och övriga kontor stängt för besök. Vi har istället telefontid under våra ordinarie öppettider och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Kvartersträdgård Lombolo

Vi tycker att det är viktigt att skapa en trevlig boendemiljö tillsammans med våra hyresgäster. Ett av våra projekt är en kvartersträdgård på Lombolo.

För att främja granngemenskapen startade vi under våren 2019 ett trädgårdsprojekt för hyresgäster på Lombolo. Deltagandet är kostnadsfritt för alla hyresgäster och genomförs med handledning av en trädgårdsmästare.

Förodlingen startade i maj och i augusti avslutar vi med att skörda, däremellan får deltagarna ta hand om sin odlingsyta med bland annat kryddor, sallad, grönkål, zucchini, rädisor och olika sorters blommor. Gör gärna ett besök i vår kvartersträdgård på Videplan!  

Vill du veta mer om vårt trädgårdsprojekt eller är du intresserad av att vara med och odla? Kontakta kvartersvärd Karin Nilsson via e-post karin.nilsson@kirunabostader.se eller på telefon 0980-708 74.