Bostadsförmedlingen har stängt för besök

För att undvika smittspridning har bostadsförmedlingen och våra övriga kontor stängt för besök. Under våra ordinarie besökstider har vi istället telefontid och hjälper dig via telefon 0980-708 50 eller e-post marknad@kirunabostader.se.

Hyresgäst kommunala fastigheter

Arbetar du i en kommunal fastighet eller är du bostadshyresgäst i en kommunal fastighet? Vi på Kirunabostäder hjälper dig med det mesta som rör fastigheten till exempel felanmälningar och underhåll.

Vår fastighetsavdelningen för kommunala fastigheter förvaltar alla kommunala fastigheter på uppdrag av Kiruna kommun, till exempel skolor, äldreboenden, idrottsanläggningar och stadshus.

Vi sköter fastigheternas drift och underhåll, med löpande tillsyn och skötsel av byggnader och omgivningar. Vi skottar snö, byter lampor, klipper gräs, städar, kontrollerar att allt fungerar och reparerar det som är trasigt. Vi ser till att fastigheterna och omgivningarna fungerar på bästa möjliga sätt.

Felanmälan

Kontakta oss om du upptäcker något trasigt i fastigheten som behöver felanmälas. Felanmälan gör du via telefon vardagar mellan klockan 7.00-11.00 och 12.00-15.00. 

Motorvärmarplats

Om du som arbetar i en kommunal fastighet är intresserad av att hyra en parkeringsplats med motorvärmare kontaktar du vår bostadsförmedling på telefon 0980-708 50.