Samlingslokal

Bild

I flera av våra bostadsområden finns samlingslokaler som du som hyresgäst kan boka för exempelvis möten, hobbyaktiviteter eller barnkalas.

Samlingslokalerna i våra bostadsområden finns tillgängliga för att främja gemenskap och ge möjlighet att umgås med grannarna. I samlingslokalen kan du som hyresgäst hålla möten, ordna barnkalas eller arrangera tränings- eller hobbyaktiviteter såsom yoga, handarbeten eller spelkvällar.

Boka samlingslokal

Boka gärna samlingslokalen i förväg för att säkerställa att den är ledig. Hur du går till väga för att boka lokalen skiljer sig åt mellan områdena.

Kvarter 1

Bokning av samlingslokalen i Kvarter 1 sker via digital bokningstavla i trapphuset eller via app.

Runabacken seniorbostäder

Bokning av samlingslokalen på Runabacken sker på en lista som finns upphängd utanför samlingslokalen.

Glaciärvägen och Tarfalavägen

Samlingslokalerna på Glaciärvägen och Tarafalavägen kan bokas lördag och söndag klockan 10.00-18.00. Du bokar lokalen via din kvartersvärd på telefon 0980-708 74. Nyckel till samlingslokalen kvitteras ut hos kvartersvärden vid överenskommen tid.

Så fungerar det i samlingslokalen

I samlingslokalen gäller allmänt rådande regler för boende i hyresrätt. Du som hyresgäst ansvarar för att ordningsreglerna följs i lokalen och att samlingslokalen städas till nästkommande. Städutrustning finns i lokalen. Alla bokningar kan komma att kontrolleras i efterhand och debiteras för skadegörelse och städning.

Checklista för städning

Tänk på följande innan du lämnar lokalen:

  • Ställ iordning all utrustning som fanns i lokalen när du kom dit till exempel möbler
  • Torka av golv och även väggar och tak om de fått fläckar
  • Torka av fönster invändigt samt runt lister och eluttag
  • Torka av alla bänkskivor och diskbänk
  • Torka av att skåp in- och utvändigt
  • Rengör kyl/frys, fläkt, mikrovågsugn och spis in- och utvändigt
  • Städa toaletten

Kom ihåg att ta med dina egna tillhörigheter och allt skräp. Stäng dörren till lokalen efter dig och lämna igen nyckel enligt överenskommelse.

Kontakt

Om du har några frågor gällande samlingslokalen kan du kontakta din kvartersvärd. Kontaktuppgifter hittar du i trapphuset eller under Bostäder och lokaler.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!