Internet, tv och parabol

Bild

Hos Kirunabostäder har våra hyresgäster tillgång till den senaste tekniken inom kommunikation. Våra lägenheter är anslutna till antingen Telenor, Com Hem eller Gironet och förser våra fastigheter med en snabb bredbandslösning.

Internet

För att uppkopplingen ska fungera krävs att din dator har ett nätverkskort. Du behöver också en nätverkskabel mellan datorn och uttaget. När detta är på plats skaffar du bara ett valfritt internetabonnemang.

Gironet

För att beställa en tjänst går du in på www.gironet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och klickar på ”Beställ tjänst” i menyn. Där ser du vilka tjänsteleverantörer som finns tillgängliga och kontaktinformation till dem. Leverantörerna erbjuder olika tjänster i form av internet, TV och telefoni. Läs och jämför dem för att få de tjänster som passar dina behov bäst. Om du har problem med den tjänst du beställt eller om nätet plötsligt slutar fungera kontaktar du i första hand din tjänsteleverantör.

Com Hem

Om du har problem med din internetanslutning ska du felanmäla det direkt till Com Hems kundtjänst på telefon 90 222. Var beredd att uppge namn och adress vid kontakt med supporten.

Om du som hyresgäst har digital-tv utöver grundutbudet (extra box) finns ett kundnummer på Com Hem-fakturan som ska anges vid felanmälan.

Telenor

Till Telenor gör du felanmälan på telefon 0770-777 000 alla dagar kl. 8.00–22.00. Kom ihåg att ha uttagsnumret till hands vid felanmälan.

TV

Gironet

För att beställa en TV-tjänst går du in på www.gironet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och klickar på ”Beställ tjänst” i menyn. Där ser du vilka tjänsteleverantörer som finns tillgängliga och kontaktinformation till dem. Läs och jämför dem för att få de tjänster som passar dina behov bäst. Om du har problem med den tjänst du beställt kontaktar du i första hand din tjänsteleverantör.

Com Hem

Våra fastigheter i gamla centrum är anslutna till Com Hem, som erbjuder digital-TV med ett varierat utbud. Förutom 15 kanaler som ingår i grundutbudet har du tillgång till ett stort utbud digitala tv-kanaler som du kan välja mellan. Du kontaktar själv Com Hem om du vill utöka ditt kanalutbud eller om du har problem med TV-sändningen.

Parabol

Parabol får endast monteras på stag på balkong. Hela parabolen måste vara upphängd innanför balkongräcket. Om du vill sätta upp en parabolantenn i anslutning till din bostad måste du kontakta din kvartersvärd via vår kundservice för ett skriftligt godkännande. Se regler och ansökan under Relaterade dokument nedan.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!