Kvartersträdgård på Lombolo

Bild

Är du intresserad av att odla men saknar utrymme hemma? I vår kvartersträdgård på Rönnplan kan du som hyresgäst odla allt från blommor och kryddor till grönkål till rädisor.

För att främja granngemenskap har vi på Kirunabostäder skapat möjlighet för hyresgäster att odla i vår kvartersträdgård på Lombolo. Deltagandet är kostnadsfritt för alla hyresgäster och även du som bor i våra andra bostadsområden är du välkommen att delta.

Kvartersträdgården på Lombolo startade som ett sommarprojekt år 2019 och numera finns ett permanent växthus placerat på Rönnplan 2. Från maj månad kan du som hyresgäst på eget initiativ själv odla och ta hand om din odlingsyta där du kan odla till exempel kryddor, sallad, grönkål, zucchini, rädisor och olika sorters blommor. Gör gärna ett besök i vår kvartersträdgård på Rönnplan!

Vill du veta mer om vårt trädgårdsprojekt eller är du intresserad av att vara med och odla? Kontakta kvartersvärd Karin Nilsson via e-post karin.nilsson@kirunabostader.se eller på telefon 0980-708 74.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!