Hitta svaret i vårt nya kundforum

Bild

I vårt frågeforum kan du hitta svar på din fråga till oss dygnet runt.

Har du sett att du kan få svar på dina frågor hos oss dygnet runt? I vårt nya frågeforum hittar du svar på frågor som rör allt från din lägenhet till hur du ställer dig i bostadskö.

Nu har vi lanserat ett nytt sätt för dig som kund att kontakta oss. Via hemsidan finns nu ett frågeforum som gör det möjligt för dig att hitta svaret på din fråga, antingen direkt i forumet eller genom att skriva in din fråga till oss. Våra medarbetare svarar på frågor på vardagar under kontorstid.

Du når forumet via den röda fliken till höger på hemsidan, Fråga oss - besök vårt forum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du bland annat hitta svar på frågor om hur du ställer dig i bostadskö och frågor som rör din lägenhet.

Frågeforumet är ett första steg i vår satsning på fler digitala kontaktvägar till oss, nästa steg blir en chattjänst som har planerad lansering i början av nästa år.

Om du har frågor om hur forumet fungerar kan du kontakta bostadsförmedlingen via marknad@kirunabostader.se eller 0980-708 50.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!