Vad kan vi göra bättre i er lokal?

Bild

Svara på vår kundundersökning för lokalhyresgäster via länken i e-postutskicket från AktivBo.

Nu är det dags för en kundundersökning riktad till dig som är lokalhyresgäst hos oss eller i en fastighet som vi förvaltar åt LKAB.

Vi på Kirunabostäder vill veta hur vi som hyresvärd och förvaltare kan göra det ännu bättre för dig som hyresgäst i en lokal som vi äger eller förvaltar.

Så svarar du på enkäten

Vi har gett AktivBo uppdraget att genomföra undersökningen åt oss. Enkäten skickas ut via e-post från AktivBo med start den 13 oktober. Kontrollera gärna din skräppost om du inte får enkäten. Du kan svara på undersökningen genom att klicka på länken i e-postmeddelandet eller via svar.aktivbo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Logga in med enkätnumret som du får i e-postmeddelandet från AktivBo.

Svara gärna på enkäten så snart som möjligt. Påminnelser kommer att skickas varje vecka fram till undersökningen avslutas den 11 november, till de som ännu inte svarat på enkäten.

Frågor eller synpunkter?

Vill du lämna synpunkter eller har frågor om enkäten kan du vända dig till AktivBo på telefon 08-23 39 85 eller skicka ett mejl till info@aktivbo.se.

Hjälp oss att bli en bättre hyresvärd och förvaltare

Vi uppmanar dig att svara på undersökningen som hjälper oss att få veta vad vi ska prioritera i framtiden för att göra det så bra som möjligt för er som hyresgäster. Just därför är det viktigt att så många som möjligt svarar.

Säg vad du tycker. Vi läser alla svar.


Senast uppdaterad •
Fråga oss!